Even voorstellen…

SenS gym
’Sabine en Steven’, trotse eigenaren van SenS gym. SenS is ook afgeleid van het Engelse woord 'Sense' – gevoel, gezond verstand, het nut hebben van-.
Een betekenis die precies past bij onze visie. Ons gevoel en kennis van sport en voeding zijn de dragende krachten achter onze onderneming. Sporten maakt mensen gelukkiger, daarom willen wij van sporten een positieve beleving maken. We gaan terug naar de basis in beweging én voeding. Daar geloven we in. Of je nu beginnend of ervaren sporter bent.

Fysio Schimmert
Onze praktijk is gevestigd in een voormalige boerderij aan de Langstraat, aan de rand van Schimmert. Binnen onze praktijk zijn we naast onze specialisaties Manuele Therapie en Oedeemtherapie ook nadrukkelijk bezig met het begeleiden van de ‘geblesseerde sporter’. In de revalidatie na een sport gerelateerde blessure bieden we fysiotherapeutische begeleiding.
Voor de voetballers van VV Schimmert maken we hierbij ook gebruik van de
buitenfaciliteiten van het sportcomplex in Schimmert.
Iedere sporter is na een blessure gebaat bij een persoonlijk en professioneel begeleid
traject.

Child Learn Marathon
SenS gym en Fysio Schimmert bundelen hun krachten en nemen vanaf volgend jaar het stokje over van Christine en Henry Okkersen voor het organiseren van de Child Learn Marathon in Schimmert.
Wat is er nog mooier om een sportief evenement als dit in eigen dorp te kunnen voortzetten. We zijn erg dankbaar voor wat er in de afgelopen 10 jaar al is neergezet en we hopen dit evenement ook voor de ‘niet’ professionele hardloper nog meer toegankelijk te maken. Ook willen we de ‘kids run’ nieuw leven inblazen. Niet voor niets is “jong geleerd oud gedaan!”

Graag willen we Child Learn blijven steunen en de strijd tegen kinderarbeid in India aangaan.
Zowel in de gym als bij de fysio zijn mensen al bewust met hun lichaam bezig, we zien het dan ook als doel om zoveel mogelijk mensen in en rondom Schimmert enthousiast te maken om tijdens de marathon ook een sportief steentje bij te dragen.

Schrijf je in en dan zien we elkaar de 23 e !

————————————————————————-

Henry en Christine

Een marathon  lopen is een leuke bezigheid, die we beide in min of meerdere mate beoefenen.
Een marathon organiseren is hele andere koek. Waarom deze sores op je hals halen als je alle plezier hebt in lopen? Naast hardlopen hebben we ook andere interesses, en een van die interesses is de strijd tegen kinderarbeid in India.

Door onderwijsvoorzieningen te creëren voor de jongste kinderen en daarnaast ouders te overtuigen van het belang van onderwijs, kunnen deze kinderen toch naar school. Tevens worden andere activiteiten opgezet die het leven en werken van kinderen en hun ouders verbeteren.
Bijvoorbeeld het oprichten van schoolbesturen, voedings- en gezondheidsprogramma’s, scholing voor ouderen, ondersteuningsactiviteiten voor vrouwen en sport en spel.

Wat is nu leuker dan het nuttige met het aangename verbinden.
Uw deelname levert iets op, wat besteed kan worden aan de stichting Child Learn. Per inschrijving kan een kind een half jaar lang naar school gaan en hoeft geen kinderarbeid te verrichten. Daarom vinden wij het belangrijk om de situatie van de kinderen daar onder uw aandacht te brengen. Het gaat niet om geld alleen. We moeten ons er ook van bewust worden dat ook wij een verantwoordelijkheid hebben voor de kinderen daar.

Het aardige is dat u gedurende deze marathon    voldoende tijd hebt om hierover na te denken. Natuurlijk kunt u ondertussen ook genieten van ons mooie Limburgse landschap en uw loopvermogen meten met anderen.
Als u meer wil weten over de projecten van Child Learn dan kunt u dit vinden op www.childlearn.nl

Wij hopen dat we op 23 juni veel loopvrienden mogen begroeten en dat het een sportieve en gezellige boel mag worden.

Christine en Henry Okkersen